Your browser does not support JavaScript! Chili sin carne - Najlepszy przepis - Warzywne Inspiracje

Sk艂adniki

Kup online w swoim ulubionym sklepie

Przygotowanie

1

Chili sin carne - Krok 1

Papryki oczyszczamy z gniazd nasiennych i kroimy w 1-cm kostk臋.

2

Chili sin carne - Krok 2

Pokrojon膮 papryk臋 przesma偶amy na oliwie 5-7 minut. Na koniec doprawiamy do smaku sol膮 i pieprzem.

3

Chili sin carne - Krok 3

Dodajemy zawarto艣膰 puszki chili sin carne. Podgrzewamy.

4

Chili sin carne - Krok 4

Przed podaniem posypujemy natk膮 pietruszki lub kolendr膮.

:)

Chili sin carne

www.warzywneinspiracje.pl
Autor: Ma艂gorzata Gutral

Czy wiesz, 偶e...

Ojczyzn膮 fasoli jest Ameryka. Wyr贸偶nia si臋 nawet do 90 gatunk贸w fasoli. Te najpopularniejsze rozr贸偶nia si臋 po wielko艣ci, kolorze oraz pochodzeniu: teksa艅ska czerwona fasola, brazylijska czarna fasola, francuska bia艂a fasola Coco, w艂oskie Borlotti i Cannellini. Liczne jej gatunki zosta艂y rozpowszechnione na ca艂ym 艣wiecie dzi臋ki Krzysztofowi Kolumbowi i odkryciu przez niego Ameryki w XV wieku. (wi臋cej)

Napisz komentarz

Oce艅 przepis:

Warzywne Inspiracje

Warzywne Inspiracje to miejsce tworzone przez Bonduelle i bloger贸w kulinarnych. Jako mi艂o艣nicy r贸偶norodnej kuchni opartej o produkty ro艣linne wierzymy, 偶e ka偶dy znajdzie tu swoje ulubione przepisy.

Zobacz wi臋cej

Kup produkty Bonduelle online w swoim ulubionym sklepie.

Przejd藕 do sklepu