Your browser does not support JavaScript!

Chrupiąca sałatka z miksem fasoli z cieciorką i pomidorami

Składniki

Czy wiesz, że...


Przygotowanie


1.

Chleb kroimy w dużą kostkę. Patelnię smarujemy przeciętym na pół ząbkiem czosnku, stawiamy na ogniu, wlewamy 2 łyżki oliwy. Wrzucamy chleb na patelnię i przygotowujemy chrupiące grzanki, odstawiamy do ostygnięcia.


2.

Pomidory pozbawiamy szypułek, kroimy w kostkę.


3.

Do miski wrzucamy pomidory, 2 puszki miksu fasoli z cieciorką, poszarpane listki bazylii, doprawiamy całość solą, pieprzem i oliwą do smaku. Przed podaniem posypujemy chrupiącymi grzankami.


Smacznego!

www.warzywneinspiracje.pl
Autor: Groszek
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Prywatności i Regulaminem. Rozumiem

Wyniki wyszukiwania

Nie znaleziono wpisów

Nie znaleziono żadnych wpisów w tej sekcji strony.