Chrupiąca sałatka z miksem fasoli z cieciorką i pomidorami

Zdjęcie Warzywne Inspiracje Ikona Play

Składniki

Zobowiązania
Bonduelle

http://Zobowiązania%20przepis Tak smakuje dobro

Przygotowanie

Chleb kroimy w dużą kostkę. Patelnię smarujemy przeciętym na pół ząbkiem czosnku, stawiamy na ogniu, wlewamy 2 łyżki oliwy. Wrzucamy chleb na patelnię i przygotowujemy chrupiące grzanki, odstawiamy do ostygnięcia.

Pomidory pozbawiamy szypułek, kroimy w kostkę.

Do miski wrzucamy pomidory, 2 puszki miksu fasoli z cieciorką, poszarpane listki bazylii, doprawiamy całość solą, pieprzem i oliwą do smaku. Przed podaniem posypujemy chrupiącymi grzankami.

•ᴗ• Zdjęcie Warzywne Inspiracje

Napisz komentarz

Oceń przepis:
Pomidory faszerowane sałatką jarzynową

Pomidory faszerowane sałatką jarzynową

Ciasto leśny mech

Ciasto leśny mech

Batoniki z ciecierzycy z masłem orzechowym

Batoniki z ciecierzycy z masłem orzechowym

Zobacz więcej takich przepisów