Cieciorka z kurkami

Zdjęcie Warzywne Inspiracje

Składniki

Zobowiązania
Bonduelle

http://Zobowiązania%20przepis Tak smakuje dobro

Przygotowanie

Zdjęcie Warzywne Inspiracje

Kurki dokładnie czyścimy i osuszamy na ściereczce. 

Poszatkowaną cebulkę podsmażamy na łyżce masła. 

Kiedy cebulka się zeszkli, dodajemy kurki i dusimy do miękkości.

Na koniec kurki łączymy z cieciorką, świeżym tymiankiem i oregano.

IMG_8007

•ᴗ• Zdjęcie Warzywne Inspiracje
http://Zdjęcie%20Warzywne%20Inspiracje

Cieciorka Ugotowana Na Parze

Gotowanie na parze to jedna z najzdrowszych metod przygotowywania potraw. Cieciorka „Ugotowane na parze” dzięki blanszowaniu na parze charakteryzuje się idealnym smakiem i chrupkością, pięknym kolorem oraz utrzymaniem wielu wartości odżywczych. Świetnie sprawdzi się jako składnik sałatek i dań z mięsem, do dań kuchni indyjskiej, wegetariańskiej i wegańskiej.

Napisz komentarz

Oceń przepis:
Sałatka z kuskusem, rokpolem i kukurydzą

Sałatka z kuskusem, rokpolem i kukurydzą

Pasztet curry z soczewicy i marchewki

Pasztet curry z soczewicy i marchewki

Zdjęcie Warzywne Inspiracje

Sałatka makaronowa z łososiem

Zobacz więcej takich przepisów