Składniki

Zobowiązania
Bonduelle

http://Zobowiązania%20przepis Tak smakuje dobro

Przygotowanie

Zdjęcie Warzywne Inspiracje

DSC_9464

Pomidory kroimy w kostkę, bagietkę w kromki.

DSC_9469

Pomidory umieszczamy w miseczce, dodajemy fasolę, kropimy oliwą, doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Mieszamy.

DSC_9477

Kromki bagietki opiekamy na suchej patelni lub w tosterze.

DSC_9480

Na każdej kromce układamy pomidory z fasolą, porwaną szynkę i listki bazylii. Podajemy.

DSC_9488

•ᴗ• Zdjęcie Warzywne Inspiracje
http://Zdjęcie%20Warzywne%20Inspiracje

Biała Fasola Cannellini Ugotowana Na Parze

Gotowanie na parze to jedna z najzdrowszych metod przygotowywania potraw. Biała Fasola Cannellini „Ugotowane na parze” dzięki blanszowaniu na parze charakteryzuje się idealnym smakiem i chrupkością, pięknym kolorem oraz utrzymaniem wielu wartości odżywczych. Świetnie sprawdzi się jako składnik sałatek, zup, past, w daniach wegetariańskich i wegańskich.

Napisz komentarz

Oceń przepis:
Jajka faszerowane cukinią z fetą i groszkiem

Jajka faszerowane cukinią z fetą i groszkiem

Zdjęcie Warzywne Inspiracje

Frittata z fasolą flażoletką i serem feta

Omlet z groszkiem, cukinią i szpinakiem

Omlet z groszkiem, cukinią i szpinakiem

Zobacz więcej takich przepisów