Obrane awokado bez pestki rozgniatamy widelcem na gładką masę. Dodajemy sok z cytryny, posiekaną bazylię, pieprz i 1/2 puszki groszku. Wszystko mieszamy.
Na kromki chleba nakładamy gotową pastę i posypujemy resztą groszku.
Składniki
Zobowiązania
Bonduelle
Obrane awokado bez pestki rozgniatamy widelcem na gładką masę. Dodajemy sok z cytryny, posiekaną bazylię, pieprz i 1/2 puszki groszku. Wszystko mieszamy.
Na kromki chleba nakładamy gotową pastę i posypujemy resztą groszku.
Gotowanie na parze to jedna z najzdrowszych metod przygotowywania potraw. Tak właśnie przygotowany został Groszek Zielony „Gotowane na parze”. Dzięki blanszowaniu na parze, groszek charakteryzuje się idealnym smakiem i chrupkością, pięknym kolorem oraz utrzymaniem wielu wartości odżywczych. To idealny dodatek do kuchennych inspiracji!
Napisz komentarz