Fasolka po bretońsku z szałwią i fetą

Zdjęcie Warzywne Inspiracje

Składniki

Zobowiązania
Bonduelle

http://Zobowiązania%20przepis Tak smakuje dobro

Przygotowanie

Zdjęcie Warzywne Inspiracje

Cebulę siekamy w drobną kostkę. Boczek kroimy w nieduże kawałki.

Na patelnię wrzucamy boczek i cebulę, smażymy przez 5 minut. Kolejno dokładamy porwane listki szałwii i przesmażamy przez 1 minutę.

Dodajemy Polską fasolkę po bretońsku Bonduelle, mieszamy. Podgrzewamy przez 3-4 minuty.

Fasolkę po bretońsku nakładamy do miseczek, posypujemy pokruszoną fetą i podajemy z dodatkiem pieczywa.

•ᴗ• Zdjęcie Warzywne Inspiracje
http://Zdjęcie%20Warzywne%20Inspiracje

Polska Fasolka po Bretońsku

Polska fasolka po bretońsku to idealne rozwiązanie, gdy brakuje Ci pomysłu na obiad lub gdy potrzebujesz szybkiego rozwiązania na danie na wyjazd. Pyszna, chrupiąca fasola w unikalnym sosie, do której wystarczy dodać ryż lub makaron, ewentualnie mięso lub kiełbasę, a zyskujesz pełnowartościowy, pyszny, niecodzienny posiłek gotowy w zaledwie chwilę.

Napisz komentarz

Oceń przepis:
Zdjęcie Warzywne Inspiracje

Fasolka po bretońsku z szałwią i fetą

Pieczone papryki z chili sin sarne z awokado - Krok 6

Pieczone papryki z chilli sin carne z salsą awokado

Zdjęcie Warzywne Inspiracje

Chili sin carne na pieczonym ziemniaku

Zobacz więcej takich przepisów