Składniki

Zobowiązania
Bonduelle

http://Zobowiązania%20przepis Tak smakuje dobro

Przygotowanie

Gruzińska sałatka z czerwonej fasoli - Składniki

Gruzińska sałatka z czerwonej fasoli - Krok 1

Nasiona kolendry, kozieradki i kopru włoskiego prażymy na suchej patelni, a następnie rozgniatamy w moździerzu.

Gruzińska sałatka z czerwonej fasoli - Krok 2

Cebulę smażymy na oliwie na złoty kolor.

Gruzińska sałatka z czerwonej fasoli - Krok 3

Do usmażonej cebuli dodajemy uprażone przyprawy.

Gruzińska sałatka z czerwonej fasoli - Krok 4

Dodajemy osączoną z zalewy czerwoną fasolę.

Gruzińska sałatka z czerwonej fasoli - Krok 5

Dodajemy ocet, miód i doprawiamy do smaku. Na koniec dodajemy posiekane natki.

Gruzińska sałatka z czerwonej fasoli

•ᴗ• Gruzińska sałatka z czerwonej fasoli
http://Puszka%20ugotowanej%20na%20parze%20czerwonej%20fasoli%20marki%20Bonduelle.

Czerwona Fasola Ugotowana Na Parze

Gotowanie na parze to jedna z najzdrowszych metod przygotowywania potraw. Czerwona Fasola „Ugotowane na parze” dzięki blanszowaniu na parze charakteryzuje się idealnym smakiem i chrupkością, pięknym kolorem oraz utrzymaniem wielu wartości odżywczych. Świetnie sprawdzi się w sałatkach, różnych pastach czy jako dodatek do dań kuchni meksykańskiej.

Napisz komentarz

Oceń przepis:
Sałatka z groszkiem i kukurydzą podana na rustykalnym, drewnianym talerzu, obok widelca i puszki konserwowej.

Galaretka z kurczaka, kukurydzy i groszku

Nachosy zapiekane z kukurydzą i fasolą

Nachosy zapiekane z kukurydzą i fasolą

Kotlety z kaszy i szpinaku

Kotlety z kaszy i szpinaku

Zobacz więcej takich przepisów