Your browser does not support JavaScript!

Karp z pieczarkami i fasolą pieczony w białym winie

Składniki

Czy wiesz, że...


Przygotowanie

1.

Karp z pieczarkami i fasolą pieczony w białym winie - Krok 1

Pieczarki kroimy w plasterki.

2.

Karp z pieczarkami i fasolą pieczony w białym winie - Krok 2

Pieczarki przesmażamy na maśle z czosnkiem na złoty kolor.

3.

Karp z pieczarkami i fasolą pieczony w białym winie - Krok 3

Karpia myjemy, oczyszczamy z łusek i kroimy na kawałki.

4.

Karp z pieczarkami i fasolą pieczony w białym winie - Krok 4

Przesmażone pieczarki doprawiamy solą, pieprzem i połową tymianku. Na koniec dodajemy fasolę cannellini.

5.

Karp z pieczarkami i fasolą pieczony w białym winie - Krok 5

Na dno naczynia żaroodpornego wykładamy pieczarki, a na górę karpia. Posypujemy tymiankiem i pieczemy 20 minut w temp. 170℃.

Smacznego!

Karp z pieczarkami i fasolą pieczony w białym winie

www.warzywneinspiracje.pl
Autor: Małgorzata Gutral
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Prywatności i Regulaminem. Rozumiem

Wyniki wyszukiwania

Nie znaleziono wpisów

Nie znaleziono żadnych wpisów w tej sekcji strony.