Your browser does not support JavaScript! Kieszonki z teksańską fasolką Cayenne - Najlepszy przepis - Warzywne Inspiracje

Składniki

Kup online w swoim ulubionym sklepie

Przygotowanie

1

Kieszonki z teksańską fasolką Cayenne - Krok 1

Cebulę kroimy w kostkę, podsmażamy na rozgrzanej oliwie, aż się zeszkli. Wrzucamy mięso i smażymy do zrumienienia.

2

Kieszonki z teksańską fasolką Cayenne - Krok 2

Dodajemy paprykę pokrojoną w kostkę. Podsmażamy przez chwilę. Dokładamy teksańską fasolkę Cayenne, dusimy kilka minut.

3

Kieszonki z teksańską fasolką Cayenne - Krok 3

Ciasto dzielimy na 6 części. Na każdą wykładamy 2 łyżki farszu. Posypujemy posiekanym koperkiem. Brzegi ciasta smarujemy roztrzepanym jajkiem. Sklejamy ze sobą rogi ciasta. Wierzch smarujemy jajkiem. Pieczemy w 200°C przez 15-20 minut.

:)

Kieszonki z teksańską fasolką Cayenne

www.warzywneinspiracje.pl
Autor: Anna Dobrowolańska

Warzywne Inspiracje

Warzywne Inspiracje to miejsce tworzone przez Bonduelle i blogerów kulinarnych. Jako miłośnicy różnorodnej kuchni opartej o produkty roślinne wierzymy, że każdy znajdzie tu swoje ulubione przepisy.

Zobacz więcej

Kup produkty Bonduelle online w swoim ulubionym sklepie.

Przejdź do sklepu