Your browser does not support JavaScript!

Roladki z szynki z pieczarkami i kukurydzą z czerwoną fasolą

Składniki

Czy wiesz, że...


Przygotowanie

1.

Roladki z szynki z pieczarkami i kukurydzą z czerwoną fasolą - Krok 1

Bulion podgrzewamy na niewielkim ogniu. Zdejmujemy z ognia i dodajemy żelatynę. Mieszamy do rozpuszczenia. Studzimy.

2.

Roladki z szynki z pieczarkami i kukurydzą z czerwoną fasolą - Krok 2

Pokrojone w kostkę pieczarki smażymy z cebulą na oliwie. Doprawiamy do smaku i mieszamy z osączoną kukurydzą i koperkiem.

3.

Roladki z szynki z pieczarkami i kukurydzą z czerwoną fasolą - Krok 3

Warzywa zawijamy w plastry szynki i układamy na talerzykach.

4.

Roladki z szynki z pieczarkami i kukurydzą z czerwoną fasolą - Krok 4

Roladki zalewamy płynną galaretką i odstawiamy do stężenia do lodówki.

Smacznego!

Roladki z szynki z pieczarkami i kukurydzą z czerwoną fasolą

www.warzywneinspiracje.pl
Autor: Małgorzata Gutral
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Prywatności i Regulaminem. Rozumiem

Wyniki wyszukiwania

Nie znaleziono wpisów

Nie znaleziono żadnych wpisów w tej sekcji strony.