
Wegetariańskie potrawy świąteczne
- 15 min.
- łatwe
Rzodkiewki oczyszczamy i kroimy dekoracyjnie lub na połówki.
Ugotowane jajka kroimy na pół.
Umytą i osuszoną roszponkę przekładamy do pudełka.
Na sałacie układamy rzodkiewki i jajka.
Good lunch przesypujemy bezpośrednio do śniadaniówki. Opcjonalnie dekorujemy rzodkiewką i jajkiem.
Groszek jest jedną z najwcześniej uprawianych przez człowieka roślin. Jego najstarsze nasiona odnaleziono w Anatolii, Iranie, Palestynie i Grecji, i uważa się, że pochodzą jeszcze z epoki kamienia. (więcej)
Warzywne Inspiracje to miejsce tworzone przez Bonduelle i blogerów kulinarnych. Jako miłośnicy różnorodnej kuchni opartej o produkty roślinne wierzymy, że każdy znajdzie tu swoje ulubione przepisy.
Zobacz więcej