Fasolę razem z zalewą przesypujemy do miski.
Miksujemy fasolę z sokiem z cytryny na gładki mus.
Dodajemy czarną sól kala namak i musztardę. Ponownie miksujemy.
Dodajemy biały pieprz i oliwę. Mieszamy lub miksujemy. Schładzamy.
Składniki
Zobowiązania
Bonduelle
Fasolę razem z zalewą przesypujemy do miski.
Miksujemy fasolę z sokiem z cytryny na gładki mus.
Dodajemy czarną sól kala namak i musztardę. Ponownie miksujemy.
Dodajemy biały pieprz i oliwę. Mieszamy lub miksujemy. Schładzamy.
Gotowanie na parze to jedna z najzdrowszych metod przygotowywania potraw. Biała Fasola Cannellini „Ugotowane na parze” dzięki blanszowaniu na parze charakteryzuje się idealnym smakiem i chrupkością, pięknym kolorem oraz utrzymaniem wielu wartości odżywczych. Świetnie sprawdzi się jako składnik sałatek, zup, past, w daniach wegetariańskich i wegańskich.
Napisz komentarz