Your browser does not support JavaScript!

Składniki

  • 6 łyżek Cieciorki Gotowane Na parze Bonduelle

  • 1 opakowanie gotowego ciasta drożdżowego

  • 1 słoiczek zielonego pesto

  • 1 opakowanie mozzarelli

  • pęczek świeżej bazylii

  • oliwa z oliwek

Kup online w swoim ulubionym sklepie

Przygotowanie

Z gotowego ciasta wycinamy za pomocą szklanki małe koła.

Pizzerki smarujemy oliwą z oliwek i nakłuwamy widelcem.

Pieczemy przez 10 minut w piekarniku.

Placki smarujemy pesto, układamy plasterek mozzarelli, dodajemy kilka ziaren cieciorki. Pieczemy kolejne 10 minut.

Na chwilę przed  końcem czasu pieczenia dodajemy bazylię i zapiekamy jeszcze przez 2 minuty.

Polecam je na ciepło, ale sprawdzą się również świetnie jako zimna przekąska!

:)

www.warzywneinspiracje.pl
Autor: Łukasz

Czy wiesz, że...

Napisz komentarz

Oceń przepis:

Warzywne Inspiracje

Warzywne Inspiracje to miejsce tworzone przez Bonduelle i blogerów kulinarnych. Jako miłośnicy różnorodnej kuchni opartej o produkty roślinne wierzymy, że każdy znajdzie tu swoje ulubione przepisy.

Zobacz więcej

Kup produkty Bonduelle online w swoim ulubionym sklepie.

Przejdź do sklepu