Pasta jajeczna z pieczarkami

Zdjęcie Warzywne Inspiracje

Składniki

Zobowiązania
Bonduelle

http://Zobowiązania%20przepis Tak smakuje dobro

Przygotowanie

Zdjęcie Warzywne Inspiracje

DSC_0003

Jajka gotujemy na twardo, odcedzamy, zalewamy zimną wodą i odstawiamy na 10 minut. Następnie jajka obieramy ze skorupek.

DSC_0006

Jajka kroimy w kostkę. Cebulkę ze szczypiorem drobno siekamy. Odcedzamy pół słoika pieczarek i kroimy w mniejsze kawałki.

DSC_0009

Posiekane składniki umieszczamy w dużej misce. Dodajemy świeżo mielony pieprz i sól do smaku.

DSC_0011

Do jajek dokładamy musztardę i jogurt grecki. Dokładnie mieszamy. Pastę jajeczną z pieczarkami podajemy jako dodatek do pieczywa.

DSC_0033

•ᴗ• Zdjęcie Warzywne Inspiracje
http://Zdjęcie%20Warzywne%20Inspiracje

Pieczarki Marynowane

Pieczarki marynowane tradycyjne od Bonduelle to idealna przekąska na co dzień, jak i na przyjęcie. Sprawdzą się idealnie także jako dodatek do dań obiadowych, jak i śniadania – np. do omletu. Dodadzą potrawie charakteru i wyjątkowego smaku.

Napisz komentarz

Oceń przepis:
Zdjęcie Warzywne Inspiracje

Sałatka z jajkiem i groszkiem

Żurek z purèe ziemniaczanym ze szpinakiem i kukurydzą

Żurek z purée ziemniaczanym ze szpinakiem i kukurydzą

Zdjęcie Warzywne Inspiracje

Kotleciki rybne z sosem tatarskim

Zobacz więcej takich przepisów