Fasolę razem z zalewą wsypujemy do malaksera.
Dodajemy chrzan i buraczki. Miksujemy na gładki mus, stopniowo dolewając oliwę.
Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Przed podaniem posypujemy poszarpanym koperkiem.
Składniki
Zobowiązania
Bonduelle
Fasolę razem z zalewą wsypujemy do malaksera.
Dodajemy chrzan i buraczki. Miksujemy na gładki mus, stopniowo dolewając oliwę.
Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Przed podaniem posypujemy poszarpanym koperkiem.
Gotowanie na parze to jedna z najzdrowszych metod przygotowywania potraw. Czerwona Fasola „Ugotowane na parze” dzięki blanszowaniu na parze charakteryzuje się idealnym smakiem i chrupkością, pięknym kolorem oraz utrzymaniem wielu wartości odżywczych. Świetnie sprawdzi się w sałatkach, różnych pastach czy jako dodatek do dań kuchni meksykańskiej.
Napisz komentarz