Your browser does not support JavaScript!

Pasztet z buraczków i migdałów

Składniki

Czy wiesz, że...


Przygotowanie

1.

Pasztet z buraczków i migdałów - Krok 1

Buraczki blendujemy z migdałami i oliwą na gładki mus.

2.

Pasztet z buraczków i migdałów - Krok 2

Dodajemy jajka, drobno posiekaną cebulę, majeranek oraz sos sojowy.

3.

Pasztet z buraczków i migdałów - Krok 3

Na koniec dodajemy kaszę mannę, doprawiamy solą i pieprzem i dokładnie mieszamy.

4.

Pasztet z buraczków i migdałów - Krok 4

Masę przelewamy do formy keksowej wyłożonej pergaminem i pieczemy ok. 45 min. w temp. 175℃.

Smacznego!

Pasztet z buraczków i migdałów

www.warzywneinspiracje.pl
Autor: Małgorzata Gutral
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Prywatności i Regulaminem. Rozumiem

Wyniki wyszukiwania

Nie znaleziono wpisów

Nie znaleziono żadnych wpisów w tej sekcji strony.