Pâté z wątróbki drobiowej i czerwonej fasoli

Składniki

Zobowiązania
Bonduelle

http://Zobowiązania%20przepis Tak smakuje dobro

Przygotowanie

Cebulę i czosnek siekamy i smażymy na maśle. Dodajemy wątróbkę, fasolę i rozmaryn. Smażymy około 10 minut, ciągle mieszając.

Do wątróbki dodajemy wino i gotujemy jeszcze około 10 minut na bardzo małym ogniu.

Zdejmujemy patelnię z ognia i czekamy aż wątróbka wystygnie. Całość blendujemy i przyprawiamy do smaku solą i pieprzem.

Przed podaniem wstawiamy do lodówki na 3 godziny.

•ᴗ•

Czerwona Fasola Ugotowana Na Parze

Gotowanie na parze to jedna z najzdrowszych metod przygotowywania potraw. Czerwona Fasola „Ugotowane na parze” dzięki blanszowaniu na parze charakteryzuje się idealnym smakiem i chrupkością, pięknym kolorem oraz utrzymaniem wielu wartości odżywczych. Świetnie sprawdzi się w sałatkach, różnych pastach czy jako dodatek do dań kuchni meksykańskiej.

Napisz komentarz

Oceń przepis:

Meksykańskie Burrito

Rolada szpinakowa z kremem z ricotty i mandarynkami

Rolada szpinakowa z kremem z ricotty i mandarynkami

Keks kukurydziany z rozmarynem

Zobacz więcej takich przepisów