Pieczony mus z marchewki i brzoskwiń

Pieczony mus z marchewki i brzoskwiń

Składniki

Zobowiązania
Bonduelle

http://Zobowiązania%20przepis Tak smakuje dobro

Przygotowanie

Pieczony mus z marchewki i brzoskwiń - Składniki

Pieczony mus z marchewki i brzoskwiń - Krok 1

Marchewki osączyć z zalewy. Brzoskwinie sparzyć przez 1 minutę, obrać ze skórki.

Pieczony mus z marchewki i brzoskwiń - Krok 2

Brzoskwinie przekroić na ćwiartki, usunąć pestki. Zmiksować razem z marchewkami.

Pieczony mus z marchewki i brzoskwiń - Krok 3

Do musu dodać sok z cytryny, dosłodzić według smaku. Dodać serek i skrobię, ponownie zmiksować.

Pieczony mus z marchewki i brzoskwiń - Krok 4

Na dno słoiczków pokruszyć kawałki biszkoptów, zalać musem. Piec przez 20 minut w 200°C. Podawać posypane płatkami migdałów z dodatkowymi biszkoptami.

Pieczony mus z marchewki i brzoskwiń

•ᴗ• Pieczony mus z marchewki i brzoskwiń
http://Zdjęcie%20Warzywne%20Inspiracje

Młoda Marchewka Ekstradrobna

Młoda Marchewka Ekstradrobna od Bonduelle to idealna przekąska dla dzieci i dorosłych. Pyszna, soczyście pomarańczowa charakteryzuje się wysoką zawartością błonnika, oraz stanowi idealne źródło Witaminy A. Świetnie sprawdzi się także jako dodatek do dań, w sałatkach czy w zupach.

Napisz komentarz

Oceń przepis:
Pasta z zielonego groszku z fetą

Pasta z zielonego groszku z fetą

Zdjęcie Warzywne Inspiracje

Kieszonki z kukurydzą i tuńczykiem

Koktajl bananowy z ciecierzycą - gotowy napój

Koktajl bananowy z ciecierzycą

Zobacz więcej takich przepisów