Your browser does not support JavaScript!

Pierniczki z czerwonej fasoli

Składniki

Czy wiesz, że...


Przygotowanie

1.

Pierniczki z czerwonej fasoli - Krok 1

Fasolę miksujemy z miodem, mlekiem i oliwą na gładki mus.

2.

Pierniczki z czerwonej fasoli - Krok 2

Dodajemy mąkę, kakao, cukier, sodę oczyszczoną oraz przyprawę korzenną. Mieszamy.

3.

Pierniczki z czerwonej fasoli - Krok 3

Masę chłodzimy 30 minut w lodówce.

4.

Pierniczki z czerwonej fasoli - Krok 4

Formujemy dowolnego kształtu ciasteczka i pieczemy je 15 minut w 175℃. Po upieczeniu i wystudzeniu lukrujemy ciastka lub oprószamy cukrem pudrem.

Smacznego!

Pierniczki z czerwonej fasoli

www.warzywneinspiracje.pl
Autor: Małgorzata Gutral
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Prywatności i Regulaminem. Rozumiem

Wyniki wyszukiwania

Nie znaleziono wpisów

Nie znaleziono żadnych wpisów w tej sekcji strony.