Roladki z cukinią i cieciorką

Zdjęcie Warzywne Inspiracje

Składniki

Zobowiązania
Bonduelle

http://Zobowiązania%20przepis Tak smakuje dobro

Przygotowanie

Zdjęcie Warzywne Inspiracje

Cukinię ścieramy obieraczką na długie wstążki.

Serek kremowy łączymy z chrzanem  i szczyptą oregano (możemy także użyć świeżego).

Łyżeczkę farszu kładziemy na każdą ze wstążek cukinii, rozcieramy, posypujemy ziarnami cieciorki i zawijamy w ruloniki.

Aby ruloniki lepiej się trzymały możemy wbić w nie wykałaczki.

•ᴗ• Zdjęcie Warzywne Inspiracje
http://Zdjęcie%20Warzywne%20Inspiracje

Cieciorka Ugotowana Na Parze

Gotowanie na parze to jedna z najzdrowszych metod przygotowywania potraw. Cieciorka „Ugotowane na parze” dzięki blanszowaniu na parze charakteryzuje się idealnym smakiem i chrupkością, pięknym kolorem oraz utrzymaniem wielu wartości odżywczych. Świetnie sprawdzi się jako składnik sałatek i dań z mięsem, do dań kuchni indyjskiej, wegetariańskiej i wegańskiej.

Napisz komentarz

Oceń przepis:
Zdjęcie Warzywne Inspiracje

Roladki z cukinią i cieciorką

Pasta z fasoli do nachosów

Pasta z fasoli do nachosów

Krakersy serowe z dipem z czarnej fasoli

Krakersy serowe z dipem z czarnej fasoli

Zobacz więcej takich przepisów