Roladki z szynką i pastą z jajek i buraka

Roladki z szynką i pastą z jajek i buraka

Składniki

Zobowiązania
Bonduelle

http://Zobowiązania%20przepis Tak smakuje dobro

Przygotowanie

Roladki z szynką i pastą z jajek i buraka - Składniki

Roladki z szynką i pastą z jajek i buraka - Krok 1

Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy.

Roladki z szynką i pastą z jajek i buraka - Krok 2

Jajka kroimy w drobną kostkę, buraczki przekładamy do miseczki.

Roladki z szynką i pastą z jajek i buraka - Krok 3

W misce umieszczamy jajka, buraki, chrzan, majonez. Doprawiamy solą i pieprzem. Mieszamy.

Roladki z szynką i pastą z jajek i buraka - Krok 4

Na środku plastra szynki układamy porcję pasty z jajek i buraków. Plaster zwijamy w roladkę i związujemy gałązką szczypiorku.

Roladki z szynką i pastą z jajek i buraka

•ᴗ• Roladki z szynką i pastą z jajek i buraka
http://Zdjęcie%20Warzywne%20Inspiracje

Buraczki Ugotowane na Parze

Dzięki blanszowaniu na parze, a nie w wodzie, Buraczki charakteryzują się idealną konsystencją i smakiem, zachowują głęboki, rubinowy kolor i wiele wartości odżywczych. Doskonale sprawdzą się jako dodatek do ciepłych dań, zup i sałatek. Z odrobiną octu – tak, jak Polacy lubią najbardziej!

Napisz komentarz

Oceń przepis:
Marynowane jajka w buraczkach z pastą z groszku

Marynowane jajka w buraczkach z pastą z groszku

Szakszuka

Szakszuka

Omlet ze szpinakiem, kozim serem i pieczarkami

Omlet ze szpinakiem, kozim serem i pieczarkami

Zobacz więcej takich przepisów