
Wegetariańskie potrawy świąteczne
- 30 min.
- średnie
Mięso rozbijamy cienko tłuczkiem.
Rozbite płaty oprószamy solą, pieprzem, chili oraz nacieramy przeciśniętym przez praskę czosnkiem. Rozkładamy po porcji sera, kukurydzy i natki pietruszki. Rolujemy dość ściśle.
Roladki owijamy w plastry szynki parmeńskiej.
Na oliwie obsmażamy mięso z każdej strony, a następnie dopiekamy w piekarniku rozgrzanym do 200℃ 8-10 minut.
W Bonduelle wiemy, jak ważne jest dbanie o zdrowie i planetę, dlatego nasza kukurydza jest Bez pozostałości pestycydów. Oferujemy naszym konsumentom podwójną gwarancję Bonduelle: dbanie o najwyższą jakość naszych warzyw i zobowiązanie do promowania zrównoważonego rolnictwa, aby jak najlepiej wykorzystać naturę, nie szkodząc jej. (więcej)
Warzywne Inspiracje to miejsce tworzone przez Bonduelle i blogerów kulinarnych. Jako miłośnicy różnorodnej kuchni opartej o produkty roślinne wierzymy, że każdy znajdzie tu swoje ulubione przepisy.
Zobacz więcej