
Wegetariańskie potrawy świąteczne
- 30 min.
- średnie
W Bonduelle wiemy, jak ważne jest dbanie o zdrowie i planetę, dlatego nasza kukurydza jest Bez pozostałości pestycydów. Oferujemy naszym konsumentom podwójną gwarancję Bonduelle: dbanie o najwyższą jakość naszych warzyw i zobowiązanie do promowania zrównoważonego rolnictwa, aby jak najlepiej wykorzystać naturę, nie szkodząc jej. (więcej)
Mięso rozbijamy cienko tłuczkiem.
Rozbite płaty oprószamy solą, pieprzem, chili oraz nacieramy przeciśniętym przez praskę czosnkiem. Rozkładamy po porcji sera, kukurydzy i natki pietruszki. Rolujemy dość ściśle.
Roladki owijamy w plastry szynki parmeńskiej.
Na oliwie obsmażamy mięso z każdej strony, a następnie dopiekamy w piekarniku rozgrzanym do 200℃ 8-10 minut.
Warzywne Inspiracje to miejsce tworzone przez Bonduelle i blogerów kulinarnych. Jako miłośnicy różnorodnej kuchni opartej o produkty roślinne wierzymy, że każdy znajdzie tu swoje ulubione przepisy.
Zobacz więcej