Your browser does not support JavaScript!

Ryż ze smażonymi pomidorami i cieciorką

Składniki

Czy wiesz, że...


Przygotowanie

1.

Ryż ze smażonymi pomidorami i cieciorką - Krok 1

Ryż gotujemy w lekko osolonym wrzątku przez około 12 minut.

2.

Ryż ze smażonymi pomidorami i cieciorką - Krok 2

Cebulę, czosnek i chili siekamy.

3.

Ryż ze smażonymi pomidorami i cieciorką - Krok 3

Na oliwie podsmażamy cebulę. Gdy zmięknie, dodajemy pomidory, czosnek i chili. Smażymy, aż pomidory zaczną pękać i dodajemy cieciorkę.

4.

Ryż ze smażonymi pomidorami i cieciorką - Krok 4

Dodajemy ryż i doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Podgrzewamy razem. Na koniec posypujemy koperkiem.

Smacznego!

Ryż ze smażonymi pomidorami i cieciorką

www.warzywneinspiracje.pl
Autor: Małgorzata Gutral
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Prywatności i Regulaminem. Rozumiem

Wyniki wyszukiwania

Nie znaleziono wpisów

Nie znaleziono żadnych wpisów w tej sekcji strony.