Składniki

Zobowiązania
Bonduelle

http://Zobowiązania%20przepis Tak smakuje dobro

Przygotowanie

Sajgonki warzywne - Składniki

Sajgonki warzywne - Krok 1

Paprykę i ogórek kroimy w wąskie paski. Dokładnie płuczemy kiełki. Siekamy pietruszkę. Mix warzyw wrzucamy do wrzącej wody i gotujemy 5 minut.

Sajgonki warzywne - Krok 2

Papier ryżowy moczymy w wodzie. Uważamy, aby się nie posklejał. Na namoczonym papierze układamy warzywa.

Sajgonki warzywne - Krok 3

Zawijamy papier ryżowy tak, aby zakrył warzywa. Następnie górną i dolną krawędź zaginamy do środka, a potem rolujemy do końca. Podajemy przekrojone na pół z sosem sojowym.

Sajgonki warzywne

•ᴗ• Sajgonki warzywne
http://Opakowanie%20mieszanki%20warzywnej%20'Na%20parze%20-%20Kalifornia'%20firmy%20Bonduelle,%20gotowe%20do%20podgrzania%20w%205%20minut.

Mieszanka warzyw Kalifornia Już Przygotowane Na Parze

Ciesz się smakiem i jakością warzyw, które przygotujesz już w 5 minut. Pozwala na to wyjątkowa innowacja Bonduelle Już przygotowane na parze. Warzyw nie musisz już gotować, Bonduelle zrobił to za Ciebie na parze. Już dziś sięgnij po pyszną mieszankę warzyw, która będzie idealnym dodatkiem do dań.

Napisz komentarz

Oceń przepis:
Aromatyczna sałatka z makaronem farfalle, pomidorami, ogórkiem i soczewicą, podana na ceramicznym niebieskim talerzu.

Sałatka makaronowa z awokado

Sałatka z burakami i groszkiem

Sałatka z burakami i groszkiem

Aksamitny krem z zielonego groszku podany w emaliowanym kubku na lnianej ściereczce, idealny na wiosenny obiad.

Kremowa zupa z zielonego groszku i koperku

Zobacz więcej takich przepisów