Sałatka z fasolki szparagowej i groszku

Składniki

Zobowiązania
Bonduelle

http://Zobowiązania%20przepis Tak smakuje dobro

Przygotowanie

Fasolkę wrzucamy do osolonego wrzątku na 5 minut. Wyjmujemy i wrzucamy na chwilę do wody z lodem, aby fasolka zachowała piękny, intensywny zielony kolor.

W misce łączymy fasolkę, pokrojoną w piórka cebulę oraz groszek.

Sałatkę polewamy sosem z oliwy z oliwek, wyciśniętego czosnku oraz przypraw.

Gotową sałatkę posypujemy tartym parmezanem i wedle uznania pokrojonymi w plasterki rzodkiewkami.

•ᴗ•

Napisz komentarz

Oceń przepis:
Sałatka z kaszy jaglanej i makreli

Sałatka z kaszy jaglanej i makreli

Kotleciki ryżowe z tuńczykiem i kukurydzą

Gnocchi z boczkiem, suszonymi pomidorami i fasolą

Gnocchi z boczkiem, suszonymi pomidorami i fasolą

Zobacz więcej takich przepisów