
Wegetariańskie potrawy świąteczne
- 1,5 godz.
- łatwe
Ziemniaki, marchew, seler i pietruszkę gotujemy w całości do miękkości około 30 minut. Następnie studzimy.
Jajka gotujemy na twardo. Studzimy.
Wystudzone warzywa i jajka obieramy.
Wszystkie składniki kroimy w kostkę.
Dodajemy osączoną z zalewy kukurydzę, majonez i musztardę. Całość mieszamy. Doprawiamy solą i pieprzem do smaku.
W Bonduelle wiemy, jak ważne jest dbanie o zdrowie i planetę, dlatego nasza kukurydza jest Bez pozostałości pestycydów. Oferujemy naszym konsumentom podwójną gwarancję Bonduelle: dbanie o najwyższą jakość naszych warzyw i zobowiązanie do promowania zrównoważonego rolnictwa, aby jak najlepiej wykorzystać naturę, nie szkodząc jej. (więcej)
Warzywne Inspiracje to miejsce tworzone przez Bonduelle i blogerów kulinarnych. Jako miłośnicy różnorodnej kuchni opartej o produkty roślinne wierzymy, że każdy znajdzie tu swoje ulubione przepisy.
Zobacz więcej