
Wegetariańskie potrawy świąteczne
- 20 min.
- łatwe
Jajka przepiórcze gotujemy na twardo.
Obieramy jajka i kroimy na pół.
Ogórek kroimy na plasterki, a rzodkiewki na ćwiartki.
Majonez mieszamy z sokiem z cytryny i doprawiamy solą i pieprzem.
Na półmisku układamy liście sałaty i pozostałe składniki sałatki. Całość polewamy cytrynowym majonezem i posypujemy kiełkami.
W Bonduelle wiemy, jak ważne jest dbanie o zdrowie i planetę, dlatego nasza kukurydza jest Bez pozostałości pestycydów. Oferujemy naszym konsumentom podwójną gwarancję Bonduelle: dbanie o najwyższą jakość naszych warzyw i zobowiązanie do promowania zrównoważonego rolnictwa, aby jak najlepiej wykorzystać naturę, nie szkodząc jej. (więcej)
Warzywne Inspiracje to miejsce tworzone przez Bonduelle i blogerów kulinarnych. Jako miłośnicy różnorodnej kuchni opartej o produkty roślinne wierzymy, że każdy znajdzie tu swoje ulubione przepisy.
Zobacz więcej