Sałatka z tuńczykiem i fasolką

Sałatka z tuńczykiem i fasolką

Składniki

Zobowiązania
Bonduelle

http://Zobowiązania%20przepis Tak smakuje dobro

Przygotowanie

Sałatka z tuńczykiem i fasolką - Składniki

Sałatka z tuńczykiem i fasolką - Krok 1

Cebulę i czosnek drobno siekamy. Ogórki obieramy, kroimy w kostkę. Pomidory kroimy na pół. Natkę pietruszki drobno siekamy.

Sałatka z tuńczykiem i fasolką - Krok 2

4 łyżki oliwy mieszamy z 2 łyżkami soku z cytryny, posiekanym czosnkiem i natką pietruszki. Mieszamy. Dressing doprawiamy solą i pieprzem.

Sałatka z tuńczykiem i fasolką - Krok 3

W misce umieszczamy cebulę, ogórki, pomidory, osączoną ciecierzycę, zieloną fasolkę i czerwoną fasolę. Dodajemy dressing, mieszamy i podajemy.

Sałatka z tuńczykiem i fasolką

•ᴗ• Zdjęcie Warzywne Inspiracje
http://Zdjęcie%20Warzywne%20Inspiracje

Cieciorka Ugotowana Na Parze

Gotowanie na parze to jedna z najzdrowszych metod przygotowywania potraw. Cieciorka „Ugotowane na parze” dzięki blanszowaniu na parze charakteryzuje się idealnym smakiem i chrupkością, pięknym kolorem oraz utrzymaniem wielu wartości odżywczych. Świetnie sprawdzi się jako składnik sałatek i dań z mięsem, do dań kuchni indyjskiej, wegetariańskiej i wegańskiej.

Napisz komentarz

Oceń przepis:
Wieniec ptysiowy z chrzanowym twarożkiem i warzywami

Wieniec ptysiowy z chrzanowym twarożkiem i warzywami

Zdjęcie Warzywne Inspiracje

Nachos z pastą z czerwonej fasoli

Zdjęcie Warzywne Inspiracje

Hummus bazyliowy

Zobacz więcej takich przepisów