Your browser does not support JavaScript!

Surówka z kiszonej kapusty, marchewki i fasoli

Składniki

Czy wiesz, że...


Przygotowanie

1.

Surówka z kiszonej kapusty, marchewki i fasoli - Krok 1

Marchewkę obieramy, ścieramy na tarce o małych oczkach. Cebulę kroimy w drobną kostkę.

2.

Surówka z kiszonej kapusty, marchewki i fasoli - Krok 2

Kapustę mocno odciskamy w dłoniach, siekamy w mniejsze kawałki.

3.

Surówka z kiszonej kapusty, marchewki i fasoli - Krok 3

Marchewkę i cebulę dodajemy do kapusty, wlewamy olej, wsypujemy cukier, wszystko dokładnie mieszamy. Doprawiamy do smaku pieprzem.

4.

Surówka z kiszonej kapusty, marchewki i fasoli - Krok 4

Do kapusty dodajemy osączony mix fasoli z cieciorką, mieszamy.

Smacznego!

Surówka z kiszonej kapusty, marchewki i fasoli

www.warzywneinspiracje.pl
Autor: Malwina Bareła
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Prywatności i Regulaminem. Rozumiem

Wyniki wyszukiwania

Nie znaleziono wpisów

Nie znaleziono żadnych wpisów w tej sekcji strony.