Placki podgrzewamy około 1 minutę z każdej strony na patelni.
Każdy placek smarujemy delikatnie jogurtem i przekładamy wszystkimi warzywami. Zwijamy je i przekrawamy na pół.
Tortillę podajemy z sosem z jogurtu naturalnego, ziół i przypraw.
Składniki
Zobowiązania
Bonduelle
Placki podgrzewamy około 1 minutę z każdej strony na patelni.
Każdy placek smarujemy delikatnie jogurtem i przekładamy wszystkimi warzywami. Zwijamy je i przekrawamy na pół.
Tortillę podajemy z sosem z jogurtu naturalnego, ziół i przypraw.
Gotowanie na parze to jedna z najzdrowszych metod przygotowywania potraw. Czerwona Fasola „Ugotowane na parze” dzięki blanszowaniu na parze charakteryzuje się idealnym smakiem i chrupkością, pięknym kolorem oraz utrzymaniem wielu wartości odżywczych. Świetnie sprawdzi się w sałatkach, różnych pastach czy jako dodatek do dań kuchni meksykańskiej.
Napisz komentarz