
Wegetariańskie potrawy świąteczne
- 15 min.
- łatwe
Białą część pora kroimy wzdłuż na pół, a następnie siekamy w cienkie plasterki.
W misce umieszczamy pora, odsączoną kukurydzę, śmietanę.
Doprawiamy do smaku solą oraz pieprzem. Mieszamy. Surówkę z kukurydzą podajemy jako dodatek do dań obiadowych.
W Bonduelle wiemy, jak ważne jest dbanie o zdrowie i planetę, dlatego nasza kukurydza jest Bez pozostałości pestycydów. Oferujemy naszym konsumentom podwójną gwarancję Bonduelle: dbanie o najwyższą jakość naszych warzyw i zobowiązanie do promowania zrównoważonego rolnictwa, aby jak najlepiej wykorzystać naturę, nie szkodząc jej. (więcej)
Warzywne Inspiracje to miejsce tworzone przez Bonduelle i blogerów kulinarnych. Jako miłośnicy różnorodnej kuchni opartej o produkty roślinne wierzymy, że każdy znajdzie tu swoje ulubione przepisy.
Zobacz więcej