
Wegetariańskie potrawy świąteczne
- 2 godz.
- łatwe
Sałatkę jarzynową mieszamy z osączoną z zalewy kukurydzą. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Do gorącego bulionu dodajemy żelatynę i mieszamy do rozpuszczenia. Studzimy i odstawiamy, aż zacznie lekko tężeć.
Szynkę rolujemy i wypełniamy sałatką jarzynową. Układamy w półmisku.
Roladki zalewamy tężejącą galaretką. Odstawiamy do całkowitego zastygnięcia.
W Bonduelle wiemy, jak ważne jest dbanie o zdrowie i planetę, dlatego nasza kukurydza jest Bez pozostałości pestycydów. Oferujemy naszym konsumentom podwójną gwarancję Bonduelle: dbanie o najwyższą jakość naszych warzyw i zobowiązanie do promowania zrównoważonego rolnictwa, aby jak najlepiej wykorzystać naturę, nie szkodząc jej. (więcej)
Warzywne Inspiracje to miejsce tworzone przez Bonduelle i blogerów kulinarnych. Jako miłośnicy różnorodnej kuchni opartej o produkty roślinne wierzymy, że każdy znajdzie tu swoje ulubione przepisy.
Zobacz więcej