Składniki

Zobowiązania
Bonduelle

http://Zobowiązania%20przepis Tak smakuje dobro

Przygotowanie

Tatar z fasoli - składniki

Tatar z fasoli - krok 1

Odsączoną z zalewy fasolę wrzucamy do pojemnika malaksera. Odkładamy 3 łyżki fasoli do dekoracji. Do reszty dodajemy ocet balsamiczny, posiekany czosnek, sól i pieprz. Miksujemy na nie do końca gładką masę.

Tatar z fasoli - krok 2

Ogórki, cebulę i pieczarki kroimy w drobną kostkę. Połowę składników razem z chilli dodajemy do pasty i mieszamy.

Tatar z fasoli - Krok 3

Tatar z fasoli przekładamy do miseczki, dekorujemy resztą posiekanej cebuli, pieczarkami, ogórkami i fasolą.

Tatar z fasoli - Krok 4

•ᴗ• Tatar z fasoli - krok 3
http://Puszka%20ugotowanej%20na%20parze%20czerwonej%20fasoli%20marki%20Bonduelle.

Czerwona Fasola Ugotowana Na Parze

Gotowanie na parze to jedna z najzdrowszych metod przygotowywania potraw. Czerwona Fasola „Ugotowane na parze” dzięki blanszowaniu na parze charakteryzuje się idealnym smakiem i chrupkością, pięknym kolorem oraz utrzymaniem wielu wartości odżywczych. Świetnie sprawdzi się w sałatkach, różnych pastach czy jako dodatek do dań kuchni meksykańskiej.

Napisz komentarz

Oceń przepis:
Sałatka warzywna z fasolą i pieczarkami

Sałatka warzywna z fasolą i pieczarkami

Szakszuka z białą kiełbasą i czerwoną fasolą

Szakszuka z białą kiełbasą i czerwoną fasolą

Grzanka czosnkowa z fasolką szparagową, szpinakiem i jajkiem

Grzanka czosnkowa z fasolką szparagową, szpinakiem i jajkiem

Zobacz więcej takich przepisów