Your browser does not support JavaScript!

Toskańska zupa fasolowa

Składniki

Czy wiesz, że...


Przygotowanie

1.

Toskańska zupa fasolowa - Krok 1

Na oliwie przesmażamy pokrojone w kostkę cebulę, marchew i czosnek.

2.

Toskańska zupa fasolowa - Krok 2

Dodajemy pomidory i ponownie przesmażamy przez 2-3 minuty.

3.

Toskańska zupa fasolowa - Krok 3

Dodajemy zioła i zalewamy bulionem. Gotujemy około 10-12 minut. Następnie dodajemy fasolę razem z zalewą oraz koncentrat pomidorowy i gotujemy kolejne 5 minut.

4.

Toskańska zupa fasolowa - Krok 4

Dodajemy rozmrożony szpinak i połowę startego parmezanu. Podgrzewamy jeszcze 2-3 minuty. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Zupę na talerzach podajemy posypaną pozostałym parmezanem.

Smacznego!

Toskańska zupa fasolowa

www.warzywneinspiracje.pl
Autor: Małgorzata Gutral
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Prywatności i Regulaminem. Rozumiem

Wyniki wyszukiwania

Nie znaleziono wpisów

Nie znaleziono żadnych wpisów w tej sekcji strony.