Składniki

Zobowiązania
Bonduelle

http://Zobowiązania%20przepis Tak smakuje dobro

Przygotowanie

Trufle czekoladowe z czerwonej fasoli - Składniki

Trufle czekoladowe z czerwonej fasoli - Krok 1

Fasolę odcedź. Zmiksuj na gładką masę razem z miodem, cukrem i kakao.

Trufle czekoladowe z czerwonej fasoli - Krok 2

Zwilżonymi dłońmi uformuj niewielkie kuleczki. Wstaw do lodówki na 15 minut do schłodzenia.

Trufle czekoladowe z czerwonej fasoli - Krok 3

Czekoladę roztop w kąpieli wodnej. Obtocz trufle w płynnej czekoladzie i odstaw w chłodne miejsce do zastygnięcia.

Trufle czekoladowe z czerwonej fasoli

•ᴗ• Trufle czekoladowe z czerwonej fasoli
http://Puszka%20ugotowanej%20na%20parze%20czerwonej%20fasoli%20marki%20Bonduelle.

Czerwona Fasola Ugotowana Na Parze

Gotowanie na parze to jedna z najzdrowszych metod przygotowywania potraw. Czerwona Fasola „Ugotowane na parze” dzięki blanszowaniu na parze charakteryzuje się idealnym smakiem i chrupkością, pięknym kolorem oraz utrzymaniem wielu wartości odżywczych. Świetnie sprawdzi się w sałatkach, różnych pastach czy jako dodatek do dań kuchni meksykańskiej.

Napisz komentarz

Oceń przepis:
Słodka pieczona cieciorka z miodem i cynamonem

Słodka pieczona cieciorka z miodem i cynamonem

Złociste quesadillas z nadzieniem serowym na drewnianej desce, podane z pikantną salsą. Idealne na szybki i smaczny posiłek.

Błyskawiczna quesadilla

Świąteczne minipizze z zielonymi warzywami

Świąteczne minipizze z zielonymi warzywami

Zobacz więcej takich przepisów