
Wegetariańskie potrawy świąteczne
- 20 min.
- łatwe
Majonez mieszamy z ketchupem. Doprawiamy solą i pieprzem.
Paluszki krabowe kroimy.
Sałatę, dymkę oraz ogórek kroimy.
Kolejne składniki układamy warstwowo w salaterce lub innym przezroczystym naczyniu. Każdą warstwę smarujemy sosem majonezowym. Posypujemy koperkiem.
W Bonduelle wiemy, jak ważne jest dbanie o zdrowie i planetę, dlatego nasza kukurydza jest Bez pozostałości pestycydów. Oferujemy naszym konsumentom podwójną gwarancję Bonduelle: dbanie o najwyższą jakość naszych warzyw i zobowiązanie do promowania zrównoważonego rolnictwa, aby jak najlepiej wykorzystać naturę, nie szkodząc jej. (więcej)
Warzywne Inspiracje to miejsce tworzone przez Bonduelle i blogerów kulinarnych. Jako miłośnicy różnorodnej kuchni opartej o produkty roślinne wierzymy, że każdy znajdzie tu swoje ulubione przepisy.
Zobacz więcej