Your browser does not support JavaScript!

Wrapy z sałaty z indykiem i fasolką szparagową

Składniki

Czy wiesz, że...


Przygotowanie

1.

Wrapy z sałaty z indykiem i fasolką szparagową - Krok 1

Cebulkę siekamy w piórka. Ogórki i rzodkiewki kroimy w plasterki. Pomidorki kroimy na pół. Liście sałaty myjemy i osuszamy.

2.

Wrapy z sałaty z indykiem i fasolką szparagową - Krok 2

Odcinamy końce od fasolki i wyrzucamy. Fasolkę gotujemy w osolonej wodzie do miękkości. Odcedzamy, przelewamy zimną wodą.

3.

Wrapy z sałaty z indykiem i fasolką szparagową - Krok 3

Mięso kroimy w nieduże kawałki. Przyprawiamy solą i pieprzem. Na patelni rozgrzewamy łyżkę oliwy. Smażymy mięso przez kilka minut, aż przestanie być różowe w środku. Odkładamy mięso do miseczki.

4.

Wrapy z sałaty z indykiem i fasolką szparagową - Krok 4

Na liściach sałaty układamy mięso, pomidory, ogórka, fasolę szparagową, fasolę czerwoną, cebulę, rzodkiewki. Podajemy.

Smacznego!

Wrapy z sałaty z indykiem i fasolką szparagową

www.warzywneinspiracje.pl
Autor: Malwina Bareła
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Prywatności i Regulaminem. Rozumiem

Wyniki wyszukiwania

Nie znaleziono wpisów

Nie znaleziono żadnych wpisów w tej sekcji strony.