Zapiekanka jajeczna z fasolką szparagową

Składniki

Zobowiązania
Bonduelle

http://Zobowiązania%20przepis Tak smakuje dobro

Przygotowanie

Cebulę siekamy i szklimy na maśle. Dodajemy wyciśnięty czosnek i fasolkę i smażymy około 10 minut.

W tym czasie łączymy jajka z maślanką, przyprawiamy do smaku gałką, solą i pieprzem.

W żaroodpornym naczyniu układamy warzywa i szynkę parmeńską. Zalewamy masą jajeczną i pieczemy około 15 minut w 180 stopniach. Podajemy z posiekanym lubczykiem.

•ᴗ•

Napisz komentarz

Oceń przepis:
Pasta bezjajeczna ze szczypiorkiem

Pasta bezjajeczna ze szczypiorkiem

Sałatka z szynką parmeńską i kukurydzą

Pasta jajeczna z groszkiem i rzodkiewką - Krok 4

Pasta jajeczna z groszkiem i rzodkiewką

Zobacz więcej takich przepisów