Zupa ogórkowa z zielonymi warzywami

Zupa ogórkowa z zielonymi warzywami

Składniki

Zobowiązania
Bonduelle

http://Zobowiązania%20przepis Tak smakuje dobro

Przygotowanie

Zupa ogórkowa z zielonymi warzywami - Składniki

Zupa ogórkowa z zielonymi warzywami - Krok 1

Cukinię, kalarepę i por kroimy w kostkę i przesmażamy na połowie oliwy. Gdy warzywa zaczną mięknąć, zalewamy je bulionem i gotujemy do miękkości około 20 minut.

Zupa ogórkowa z zielonymi warzywami - Krok 2

Ogórki ścieramy na tarce do jarzyn.

Zupa ogórkowa z zielonymi warzywami - Krok 3

Gdy warzywa w zupie są już miękkie, dodajemy starte ogórki oraz osączoną z zalewy fasolkę szparagową. Doprawiamy majerankiem i gotujemy jeszcze 5 minut.

Zupa ogórkowa z zielonymi warzywami - Krok 4

Fasolę zabielamy śmietaną i dodajemy posiekaną natkę pietruszki.

Zupa ogórkowa z zielonymi warzywami

•ᴗ• Zupa ogórkowa z zielonymi warzywami
http://Zdjęcie%20Warzywne%20Inspiracje

Fasolka Szparagowa Zielona Cięta

Fasolka Szparagowa Zielona Cięta Bonduelle to szybkie rozwiązanie na dodatek do sałatek, czy dań na ciepło. Nie trzeba jej obierać, ciąć, wystarczy otworzyć puszkę! Potrawom doda wyjątkowej chrupkości, pysznego smaku i intensywnego koloru.

Napisz komentarz

Oceń przepis:
Orientalne klopsiki z soczewicy w sosie pomidorowym

Orientalne klopsiki z soczewicy w sosie pomidorowym

Knedle z twarogiem i szpinakiem

Knedle z twarogiem i szpinakiem

Makaron z pesto z rukoli z czarną fasolą

Makaron z kremowym pesto z czarną fasolą

Zobacz więcej takich przepisów