Zupa z groszku i pasty wasabi

Składniki

Zobowiązania
Bonduelle

http://Zobowiązania%20przepis Tak smakuje dobro

Przygotowanie

Cebulę i czosnek siekamy i podsmażamy delikatnie na maśle. Dodajemy groszek.

Składniki przekładamy do garnka i zalewamy 2 szklankami wody. Gotujemy pod przykryciem przez około 20 minut.

Połowę zupy odlewamy i starannie przecieramy przez sito. Do pozostałej części zupy dodajemy pastę wasabi. Łączymy zupę w całość.

Podajemy z kiełkami i pieczywem.

•ᴗ•

Groszek Tradycyjny Bez Pozostałości Pestycydów

Groszek Tradycyjny jest bez pozostałości pestycydów, ma wyjątkowo soczystą konsystencję, piękny kolor i wyjątkowy smak. To najlepszy dodatek do sałatek, zup czy jajek. Pysznie smakuje również w formie pasty na kanapki. Idealny do użycia w daniach zimnych i na ciepło.

Napisz komentarz

Oceń przepis:

Tortilla z czerwoną fasolą i ziołowym sosem

Masala z kukurydzy - Krok 4

Kukurydza po indyjsku

Spaghetti z roślinnym kremowym sosem

Zobacz więcej takich przepisów