Carpaccio z buraka z czerwoną fasolą

Zdjęcie Warzywne Inspiracje

Składniki

Zobowiązania
Bonduelle

http://Zobowiązania%20przepis Tak smakuje dobro

Przygotowanie

Zdjęcie Warzywne Inspiracje

Obrane buraczki kroimy w jak najcieńsze plasterki i układamy na talerzu między liśćmi rukoli.

Kropimy oliwą z oliwek i sokiem z cytryny.

Na koniec posypujemy orzechami z nerkowca i czerwoną fasolą oraz doprawiamy grubo-mielonym czarnym pieprzem i solą.

•ᴗ• Zdjęcie Warzywne Inspiracje
http://Zdjęcie%20Warzywne%20Inspiracje

Czerwona Fasola Ugotowana Na Parze

Gotowanie na parze to jedna z najzdrowszych metod przygotowywania potraw. Czerwona Fasola „Ugotowane na parze” dzięki blanszowaniu na parze charakteryzuje się idealnym smakiem i chrupkością, pięknym kolorem oraz utrzymaniem wielu wartości odżywczych. Świetnie sprawdzi się w sałatkach, różnych pastach czy jako dodatek do dań kuchni meksykańskiej.

Napisz komentarz

Oceń przepis:
Dorsz z warzywami z patelni

Dorsz z warzywami z patelni

Orientalna sałatka z kiełkami

Orientalna sałatka z kiełkami

Fasolka szparagowa z kurkami i jajkiem w koszulce

Fasolka szparagowa z kurkami i jajkiem w koszulce

Zobacz więcej takich przepisów