Your browser does not support JavaScript!

Dip z sera pleśniowego

Składniki

Czy wiesz, że...


Przygotowanie

1.

Dip z sera pleśniowego - Krok 1

Gorgonzolę kruszymy do miski. Dodajemy kwaśną śmietanę i rozdrabniamy widelcem.

2.

Dip z sera pleśniowego - Krok 2

Dodajemy kremówkę i mieszamy.

3.

Dip z sera pleśniowego - Krok 3

Dodajemy skórkę otartą z ½ cytryny i sok do smaku.

4.

Dip z sera pleśniowego - Krok 4

Dodajemy osączony z zalewy groszek. Doprawiamy do smaku pieprzem cytrynowym i solą, jeśli to konieczne. Podajemy ze świeżymi warzywami.

Smacznego!

Dip z sera pleśniowego

www.warzywneinspiracje.pl
Autor: Małgorzata Gutral
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Prywatności i Regulaminem. Rozumiem

Wyniki wyszukiwania

Nie znaleziono wpisów

Nie znaleziono żadnych wpisów w tej sekcji strony.