Your browser does not support JavaScript!

Kolorowe faszerowane jajka

Składniki

Czy wiesz, że...


Przygotowanie

1.

Kolorowe faszerowane jajka - Krok 1

Jajka gotujemy na twardo. Następnie obieramy i przekrawamy na połówki. Ostrożnie wydrążamy żółtka.

2.

Kolorowe faszerowane jajka - Krok 2

Buraczki dokładnie osączamy z zalewy i miksujemy. Dodajemy chrzan, ¼ majonezu i połowę żółtek. Jeszcze raz krótko miksujemy i doprawiamy do smaku solą i pieprzem, jeśli to konieczne.

3.

Kolorowe faszerowane jajka - Krok 3

Pozostałe żółtka i majonez miksujemy z wędzoną rybą. Doprawiamy do smaku. Dodajemy osączoną z zalewy kukurydzę i posiekany koperek. Mieszamy.

4.

Kolorowe faszerowane jajka - Krok 4

Przygotowanym nadzieniem faszerujemy wydrążone białka. Schładzamy.

Smacznego!

Kolorowe faszerowane jajka

www.warzywneinspiracje.pl
Autor: Małgorzata Gutral
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Prywatności i Regulaminem. Rozumiem

Wyniki wyszukiwania

Nie znaleziono wpisów

Nie znaleziono żadnych wpisów w tej sekcji strony.