Your browser does not support JavaScript!

Składniki

Kup online w swoim ulubionym sklepie

Przygotowanie

1

Kolorowe faszerowane jajka - Krok 1

Jajka gotujemy na twardo. Następnie obieramy i przekrawamy na połówki. Ostrożnie wydrążamy żółtka.

2

Kolorowe faszerowane jajka - Krok 2

Buraczki dokładnie osączamy z zalewy i miksujemy. Dodajemy chrzan, ¼ majonezu i połowę żółtek. Jeszcze raz krótko miksujemy i doprawiamy do smaku solą i pieprzem, jeśli to konieczne.

3

Kolorowe faszerowane jajka - Krok 3

Pozostałe żółtka i majonez miksujemy z wędzoną rybą. Doprawiamy do smaku. Dodajemy osączoną z zalewy kukurydzę i posiekany koperek. Mieszamy.

4

Kolorowe faszerowane jajka - Krok 4

Przygotowanym nadzieniem faszerujemy wydrążone białka. Schładzamy.

:)

Kolorowe faszerowane jajka

www.warzywneinspiracje.pl
Autor: Małgorzata Gutral

Czy wiesz, że...

W Bonduelle wiemy, jak ważne jest dbanie o zdrowie i planetę, dlatego nasza kukurydza jest Bez pozostałości pestycydów. Oferujemy naszym konsumentom podwójną gwarancję Bonduelle: dbanie o najwyższą jakość naszych warzyw i zobowiązanie do promowania zrównoważonego rolnictwa, aby jak najlepiej wykorzystać naturę, nie szkodząc jej. (więcej)

Napisz komentarz

Oceń przepis:

Warzywne Inspiracje

Warzywne Inspiracje to miejsce tworzone przez Bonduelle i blogerów kulinarnych. Jako miłośnicy różnorodnej kuchni opartej o produkty roślinne wierzymy, że każdy znajdzie tu swoje ulubione przepisy.

Zobacz więcej

Kup produkty Bonduelle online w swoim ulubionym sklepie.

Przejdź do sklepu