Składniki

Zobowiązania
Bonduelle

http://Zobowiązania%20przepis Tak smakuje dobro

Przygotowanie

Dużą patelnię smarujemy oliwą z oliwek. Stawiamy na kuchence, rozgrzewamy.

Na gorącej patelni kładziemy 1 placek tortilli, na nim porcję leczo, garść czarnej fasolki, posypujemy tartym serem oraz pokrojoną drobno natką pietruszki.

Przykrywamy drugim plackiem tortilli, dociskamy lekko.

Po 2 minutach przewracamy quesadillę na drugą stronę, podgrzewamy kolejne 2-3 minuty, aż całość będzie chrupiąca, a ser wewnątrz – ciągnący.

Zdejmujemy z patelni, kroimy całość na 4 równe kawałki. Podajemy z salsą pomidorową lub ziołowym sosem jogurtowym.

•ᴗ• Złociste quesadillas na desce do krojenia, ozdobione świeżą kolendrą i chili, podane z limonką i kremowym sosem do maczania.
http://Opakowanie%20czarnej%20fasoli%20marki%20Bonduelle%20z%20przepisem%20na%20sałatkę.

Czarna Fasola Porcja na Raz na Twoją Sałatkę

Czarna fasola Bonduelle „Porcja na raz na Twoją Sałatkę” to dwie, małe puszeczki po 65 g, które są idealnym dodatkiem do Twojej ulubionej sałatki, bez wyrzucania resztek. Czarna fasola to nowość w naszej ofercie. Jej wyjątkowy kolor wspaniale wzbogaci Twoje sałatki i przekąski.

Napisz komentarz

Oceń przepis:
Krem z dyni i kukurydzy z serem pleśniowym

Zupa dyniowo-kukurydziana z serem

Zielone uszka z grzybami i groszkiem

Zielone uszka z grzybami i groszkiem

Zupa szparagowa z cieciorką i fetą

Zupa szparagowa z cieciorką i fetą

Zobacz więcej takich przepisów