Świąteczne paszteciki do barszczu

Zdjęcie Warzywne Inspiracje Ikona Play

Składniki

Zobowiązania
Bonduelle

http://Zobowiązania%20przepis Tak smakuje dobro

Przygotowanie

Szpinak rozmrażamy na sicie lub suchej patelni lekko podgrzewając.

Serek śmietankowy doprawiamy solą, pieprzem i czosnkiem.

Z ciasta francuskiego wycinamy kształty np rybek.

Na połowie wyciętych kształtów układamy po porcji szpinaku, serka i kawałku pomidora. Przykrywamy drugim kawałkiem wyciętego ciasta i sklejamy.

Na połowie wyciętych kształtów układamy po porcji szpinaku, serka i kawałku pomidora. Przykrywamy drugim kawałkiem wyciętego ciasta i sklejamy.

Pieczemy około 15-20 minut w 210 stopniach C na złoty kolor.

•ᴗ• Zdjęcie Warzywne Inspiracje

Napisz komentarz

Oceń przepis:
Babeczki “choinki szpinakowe” z żurawiną i kremem cytrynowym

Babeczki “choinki szpinakowe” z żurawiną i kremem cytrynowym

Ryba po grecku z kukurydzą

Pyszna ryba po grecku z kukurydzą

Świąteczna kaczka faszerowana kaszą z warzywami

Świąteczna kaczka faszerowana kaszą z warzywami

Zobacz więcej takich przepisów