Chleb dzielimy na mniejsze kawałki przy pomocy noża lub foremki do ciastek.
Jajka gotujemy na twardo, kroimy w plasterki.
¾ puszki buraczków blendujemy na gładką pastę z dodatkiem jogurtu i sera. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Składniki
Zobowiązania
Bonduelle
Chleb dzielimy na mniejsze kawałki przy pomocy noża lub foremki do ciastek.
Jajka gotujemy na twardo, kroimy w plasterki.
¾ puszki buraczków blendujemy na gładką pastę z dodatkiem jogurtu i sera. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Dzięki blanszowaniu na parze, a nie w wodzie, Buraczki charakteryzują się idealną konsystencją i smakiem, zachowują głęboki, rubinowy kolor i wiele wartości odżywczych. Doskonale sprawdzą się jako dodatek do ciepłych dań, zup i sałatek. Z odrobiną octu – tak, jak Polacy lubią najbardziej!
Napisz komentarz