Składniki

Zobowiązania
Bonduelle

http://Zobowiązania%20przepis Tak smakuje dobro

Przygotowanie

Tartinki z pastą z buraka i gorgonzoli - Składniki

Tartinki z pastą z buraka i gorgonzoli - Krok 1

Chleb dzielimy na mniejsze kawałki przy pomocy noża lub foremki do ciastek.

Tartinki z pastą z buraka i gorgonzoli - Krok 2

Jajka gotujemy na twardo, kroimy w plasterki.

Tartinki z pastą z buraka i gorgonzoli - Krok 3

¾ puszki buraczków blendujemy na gładką pastę z dodatkiem jogurtu i sera. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.

Tartinki z pastą z buraka i gorgonzoli

•ᴗ• Tartinki z pastą z buraka i gorgonzoli
http://Puszka%20gotowanych%20buraczków%20na%20parze%20marki%20Bonduelle%20-%20idealny%20składnik%20do%20szybkiego%20i%20zdrowego%20posiłku.

Buraczki Ugotowane na Parze

Dzięki blanszowaniu na parze, a nie w wodzie, Buraczki charakteryzują się idealną konsystencją i smakiem, zachowują głęboki, rubinowy kolor i wiele wartości odżywczych. Doskonale sprawdzą się jako dodatek do ciepłych dań, zup i sałatek. Z odrobiną octu – tak, jak Polacy lubią najbardziej!

Napisz komentarz

Oceń przepis:
Zupa krem z posiekanymi orzechami i świeżą pietruszką, podana z chrupiącym chlebem na lnianej serwetce.

Pasta z białej fasoli i orzechów włoskich

Ciasto kukurydziane z kremem cytrynowym

Ciasto kukurydziane z kremem cytrynowym

Czosnkowy dip z bryndzy z groszkiem

Czosnkowy dip z bryndzy z groszkiem

Zobacz więcej takich przepisów